Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bashkësia Lokale


Me 02.11.2019 nga qytetarët e F. Nerasht në mbledhjen e hapur, të mbajtur në lokalet e shkollës, pas shumë vitesh u ringjall bashkësia lokale dhe u zgjodhën anëtarët e këshillit të bashkësisë lokale.
  1. Seat Ismaili – kryetar
  2. Natmir Musliu
  3. Izet Iseni
  4. Artan Memishi
  5. Samet Ismaili
  6. Bujar Fejzuli
  7. Reshat Selmani
  8. Vllaznim Xheladini
  9. Mensur Ademi
  10. Shkëlqim Aliji
Me vota te hapura dhe mënyrë transparente, këshilli si kryetarë zgjodhi Seat Ismailin.
Çdo obligim ka edhe përgjegjësi, ne jemi të vetëdijshëm për përgjësinë që kemi.
Të bashkuar për të mirën e fshatit tonë!