Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dokumentare për Nerashtin

Së shpejti, video-dokumetar 20 vjet i vjetër!

Të nderuar bashkëfshatarë,

Ditët në vazhdim në faqen tonë bashkarisht do të mund të ndjekim një video-dokumentar të vitit 1995 rreth fshatit Nerasht, realizuar nga RTM para 20 vitesh! Në vazhdim keni disa fotografi, kurse videot do të shpërndahen ditët në vijim, pasi të përpunohen. Nerashti ka histori dhe kulturë!