Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Diaspora e Nerashtit në Danimarkë unanimisht përkrah Amirin për deputet

Nerashtasit në Danimarkë si çdo të shtunë takohen në klubin e tyre në Ballerup, sonte para zgjedhejve, ata kanë lëshuar në Facebook mesazhin ku përkrahin unanimisht Amir Elezin për deputet dhe Lëvizjen BESA në Nerasht.

Një grup i të rinjëve gjatë gjithë fushatës kanë bërë aktivitete dhe apel nëpër klubet e fshatrave tjera së komunës Tearcës në Danimarkë që familjarët e tyre të përkrahin Amirin dhe Lëvizjen BESA në njësinë zgjedhore 6.

“Ju bëjmë thirrje familjarëve në vendlindje që unanimisht të perkrahet Dr. AMIR ELEZI – Levizja BESA. Suksese Amirit.” thonë nga klubi.

Mbështetja nga Danimarka nuk mungon edhe fizikisht, një autobus ka nisë nga Danimarka dhe arrinë nesër në Nerasht ora 10 në mëngjes.