Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkësia Lokale

Ringjallet Bashkësia Lokale

Me 02.11.2019 nga qytetarët e F. Nerasht në mbledhjen e hapur, të mbajtur në lokalet e shkollës, pas shumë vitesh u aktivizuar me aktivitet të plotë bashkësia lokale dhe u zgjodhën anëtarët e këshillit të së njejtës.

Seat Ismaili – kryetar
Natmir Musliu
Izet Iseni
Artan Memishi
Samet Ismaili
Bujar Fejzuli
Reshat Selmani
Vllaznim Xheladini
Mensur Ademi
Shkëlqim Aliji

Me vota te hapura dhe mënyrë transparente, këshilli si kryetarë zgjodhi Seat Ismailin.
Çdo obligim ka edhe përgjegjësi, ne jemi të vetëdijshëm për përgjësinë që kemi.

Të bashkuar për të mirën e fshatit tonë!