Lajmet e fundit

Rrindërtojmë bashkë!

-Projekti i riparimit dhe rregullimit të fshatit vazhdon. Intervenimi i radhës vetëm se ka filluar.Pra me 02.11.2020 (E hënë) fillo ndërtimi i murit rreth projt (lumit) të LALËS në pjesën e epërme të fshatit,në rrugën që lidhë Shulken dhe Reçen.-Në këtë projekt ka një bashkpunim mes Bashkësisë Lokale dhe Komunës së Tearcës,ku gjysma e projektit […]

Shfleto të gjithë lajmet