Rapsodi i mirenjohur nga Nerashti – Baki Bakiu edhe ne moshe pak te vjeter dhe i semure, ai nuk e harroi kurre folklorin shqiptar. Ne vazhdim e keni emisionin e plote, intervisten si dhe kenge te njohura folklorike.