Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nerasht shikoni si e shprazin kamionin e plehrave në vendbanim (FOTO + VIDEO)

Punonjësit e kompanisë për mbledhjen e mbeturinave në Komunën e Tearcës gjatë ditës së sotme pasi kanë grumbulluar mbeturinat në fshatin Nerasht, në një moment kanë lëshuar në një kanal të hapur në mes shtëpive lëngun e mbeturinave të mbledhur në Kamion.

Banori i Nerashtit ka arritur të kap këtë ngjarje në momentet e fundit, dhe pasi ju ka kërkuar llogari nga punonjësit për këtë veprim, të njëjtit i kanë thënë se ne zbatojmë vetëm urdhërat që marrim dhe kanë vazhduar më tej.
Lëngu i mbeturinave është mjaftë i dëmshëm për shëndetin e njerëzve, ka materje kancerogjene dhe lëshon erë të keqe për disa ditë me rradhë.

Portali Nerashti.com gjatë tërë ditës është munduar të kontaktoj me kryetarin e Komunës së Tearcës nëpërmjetë telefonit, por ka një kohë të gjatë që nga kjo komunë nuk përgjigjen as në telefon as në emaile për portalin Nerashti.com