Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rrindërtojmë bashkë!

-Projekti i riparimit dhe rregullimit të fshatit vazhdon. Intervenimi i radhës vetëm se ka filluar.Pra me 02.11.2020 (E hënë) fillo ndërtimi i murit rreth projt (lumit) të LALËS në pjesën e epërme të fshatit,në rrugën që lidhë Shulken dhe Reçen.
-Në këtë projekt ka një bashkpunim mes Bashkësisë Lokale dhe Komunës së Tearcës,ku gjysma e projektit financohet nga ana e Komunës së Tearcës.
-Fjalë të shenjta:”Qëndroni të bashkuar,uniteti është obligim për ju,jeni të sigurtë aty qëndron suksesi”!.