Te ngjashme

 • 1
 • 2
 • 3
Prev Next

Nerashti solidarizohet me të varfërit

03-09-2014 Te reja nga fshati

Nerashti për të dytën herë solidarizohet me fqinjët duke i kujtuar të varfërit e fshatrave përreth me rastin e fillimit...

Read more

Ujësjellësi i Nerashtit, mbeti vetëm pre…

09-08-2014 Te reja nga fshati

Edhe 4 vjet pas fillimit të punëve për ujësjellësin e fshatit Nerasht, banorët e tij vazhdojnë ta sigurojnë ujin për...

Read more

35 vjeçarja nga Nerashti var veten

03-08-2014 Te reja nga fshati

9 qershor-Trupin e vdekur të saj e ka gjetur motra e vogël ku më pastaj ka thirur të tjerët për...

Read more

Temperatura ne vend

Light Rain

8°C

Tetovo

Light Rain

Humidity: 93%

Wind: 16.09 km/h

 • 10 Feb 2016

  Rain 8°C 2°C

 • 11 Feb 2016

  AM Snow 4°C 0°C

Join our template club and gain access to download all templates from €39. Or just purchase this template for €24!

Video e fundit

 • TEARCË: NERASHTI MË NË FUND ME UJËSJELLËS?!

  Ai fshat edhe pse ka ujë me bollëk, për shkak të përzierjes me ujërat e zeza, i bën fshatarët të vuajnë mungesën e ujit të pijshëm.

  “Uji nuk pihet nga jamat, janë prish ujërat krejt. Premtime ka shumë, më në fund asgjë. Ali Ahmeti kur ishte këtu për zgjedhje tha, unë do bëhem kurban i Nerashtit nëse nuk e bie ujin dhe mbeti askund nuk është duke dëgjuar aspak”, tha një banor i Nerashtit i anketuar nga Alsat M.

   

   

Sponsored Link


Na gjeni ne Facebook